pühapäev, 30. aprill 2023

MIDAGI MAGUSAT KA

 

                                              Tegin rabarberikooki. 


                                                Vahustasin 5 muna 2 klaasi suhkruga.

Sügavkülmast võetud rabarberid lasin veidi sulada ja valasin siis koos klaasi suhkruga pannile.

                 Sulatasin 250 g võid. Ja rabarberitele lisasin kaneeli. Veidi jahtunud või valasin klopitud munadele ja segades valasin juurde klaasi nisujahu ja klaasi "Vilma" juubelitordipulbrit. (Retseptis oli küll klaas pannkoogijahu, kuid seda mul polnud ja arvasin, et tordipulber ikka parem).

Mina küpsetasin 200 kraadi juures enne põhja, kui selle rabarbrimoosi koogile valasin ja küpsetasin edasi. Ja kuna meil armastatakse koogil nii väga puru, siis tegin ka selle koogile ja lükkasin uuesti ahju küpsema. Kindlasti oleks saanud ühe küpsetusega koogi valmis, kuid mul sobis sedasi seekord rohkem. Ei tahtnud, et raske moos taigna sisse vajuks. 

Aga hea ta sai. Ja tagant järgi tarkusega võin öelda, et muutus seistes aina paremaks. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar