esmaspäev, 6. märts 2023

KOLM PAARI PAJALAPPE

 Just nii. Olen täielikult pajalappide lainel. Osalt asi selles, et huvi erinevaid proovida ja teisalt selles, et kangatükid nii pisikesed, et midagi oluliselt suuremat teha pole võimalik. Pean ennast kohe kiitma, sest eilne päev kulus suuremalt jaolt sellele, et keerasin oma riidejupikeste kasti kummuli ja triikisin kõik tillukesed tükid üle. Ja siis lõikusin, et neist kindla suurusega ruudud saada ja muidugi ka ribad. Aega kulus, kuid mingi ülevaade asjast ka sai. Vähemalt on nüüd võimalus vaadata edasi, mis neist kokkuõmmeldes saab. Aga nüüd siis pajalapid. 

Esimesed tegin selle VIDEO järgi. Tõsi, mõõdud said kaks cm suuremad.

                 
Teised valmisid munadepühadele mõeldas. Ette ruttavalt võin öelda, et ühed "Munad" pooleli. Nende tegemiseks sain inspiratsiooni selle VIDEO järgi.

                

Ja kolmandad oli paras väljakutse. Olen neid ammu hiilinud, kui tegemiste juurde pole jõudnud. Veidi liiga palju tööd tundus olevat. Esialgu lausa üle võimete rasked, kuid valmis nad said ja tulemusega rahul ka. VIDEO siis see.



2 kommentaari:

  1. Väga ilusad taas kõik! Mulle hakkasid viimased väga meeldima, vaatasin video ka ära. Põhimõtteliselt sarnane sellele, kuidas mina oma viimaseid pajalappe tegin, nüüd vaja neid ka proovida! :)

    VastaKustuta