neljapäev, 5. jaanuar 2023

HEAD UUT AASTAT!

        Isiklikult soovin, et see uus aasta tooks kaasa tahtmise taas miskit õmmelda ja kangavarusid vähendada. Olen see aasta vaid kangaid sorteerinud, pitsid veel ootel. Tasa targu olen püüdnud ka oma blogi täiendada, otsides vanu pilte ja Isetegija lehelt neile kohta leida. No ja siin kohal pean ütlema, et see laiskus ja küll jõuab, on end kurjasti kätte maksnud. Nagis olevad pildid on ammu kustutatud, kuigi nende koppimiseks anti piisavalt aega. Paljud pildiplaadid ei ole avanenud ja nüüd tuleb leppida nende üksikutega, mis veel siin seal leida on õnnestunud.                                                                                                  Ühel päeval avastasin, et ka Isetegija leht on lõplikult kadunud ja mõnedele olemasolevatele piltidele ei oska enam kohta leida. Muidugi on see vaid väikene mure, sest vanu töid võib lihtsalt ka siia ritta laduda - mõte ju ikkagi selles, et tehtud töödest mingi ülevaade oleks. Muidugi on asjad juba ammu uutes kodudes või siis kasutustega oma loomupärase lõpu leidnud, kuid miski kannustab siiski tagant, et midagigi jäädvustada, sest neid asju on ikka tõesti aastate jooksul tehtud kuhjaga. No nii. Ongi vist kõik öeldud. Püüan nüüd uuel aastal veidi usinam olla, et need viimased ootel olevad pildid tehtud töödest, ka siia kuskile susata.

Ilusat Jänese aastat!                 Pilt PINTERESTIST


2 kommentaari:

  1. Head alanud aastat! Ma isegi ei julge midagi soovida, eks vaatame, mis aasta toob. Üks soov siiski on - lõpetamata asjade lõpetamine, neid mul jagub.
    Isetegija kadus jah lõplikult. Sain oma blogi failina kopeeritud, aga nüüd oleks vaja kõik see teise blogisse üle kanda. Ehk jõuan kunagi.
    Jään su õmblustöid ootama! :)

    VastaKustuta
  2. Nii armas. Aitäh! ootan ka nii väga Sinu tegemisi, Malle.

    VastaKustuta