teisipäev, 13. aprill 2010

KOOK

 Retsept pärit "Pereköök" märts 2010.



Proovida pole veel jõudnud.nii et ei oska kommenteerida.
KARAMELLINE SOKOLAADIKOOK.

200g toasooja võid
1dl suhkrut
2dl fariinsuhkrut
2 muna
1dl hapukoort
1tl söögisoodat
1tl küpsetuspulbrit
2tl vanillsuhkrut
5dl nisujahu
100g hakitud šokoladi (tumedat või piima)

Vahusta toasoe või suhkrutega, lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad ja hapukoor. Ühenda omavahel kuivained ja sega tainasse. Seejärel sega hulka hakitus šokolaad. Tõsta tainas vooderdatud 24cm läbim.  lahtikäivasse vormi. Küpseta 175 kraadi juures, ahju allosas,40 min. 
NB! Ära kooki üle küpseta, ka ahjust välja võttes jätkub selle valmimine.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar