teisipäev, 20. aprill 2010

HEERINGA TORT

 Mehele sünnipäevaks.



Kirjutan ka retsepti. Võib olla kedagi siiski huvitab.

HEERINGATORT.

300-350g heeringafileed
2 sibulat
2 keedetud porgandit
2 marineeritud kurki
3 keedetud muna
400-500g leiba
2-2,5 dl hapukoort
2-3 dl majoneesi
vormi määrimiseks võid

Haki kõik hästi peeneks. Siin peaks leiva riivima, kuid meie kõik lõikasime hästi väikesteks tükkideks.(Minu meelest mõnusam lõikamine oli kui teiste asjade tükeldamine. Ja kasuta kindlasti pool kogusest vähemalt- peenleiba).
Sega hapukoor majoneesiga ja seejärel tükeldatud ainetega.
Vala segu määritud või kilega kaetud vormi või kaussi ja lase seista külmas 3-4 tundi või järgmise päevani. Vala alusele ja kaunista.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar